Vadvirág Vendégház - Jásd

Kikapcsolódás, sportolás

Állatsimogatás, malom, kocsikázás
A Poós Malomban a muzeális vízimalom működésének megtekintése mellett, láthatóak még csirkék, kacsák, vietnami malacok, kecskék, kutyák, pónilovak. Némelyeket meg is lehet simogatni, mármint az állatok közül. Lovagolni és kocsikázni is lehet. A malom megtekintése 200,-Ft felnőtteknek, 100,- Ft gyerekeknek. A kocsikázást és lovagoltatást jobb előre egyeztetni: 06-30-302-7523


Játszótér
A gyerekek két helyen is játszóterezhetnek. A falu elején található a foci pálya mellett a falu játszótere, és az óvoda játszótere is használható, amely az Új utca elejéről, illetve az iskola mellett lévő ösvényről lefelé indulva közelíthető meg.


Sportolás
A falu elején füves focipálya, salakos kézilabda-kispályásfoci-kosárlabda pálya várja a sportolni vágyókat. A pályákat ingyen lehet használni. Háló a kocsmában kérhető el.


Kocsizás, lovaglás, téli kocsiszánozás
Rapali Jánosnál egy óra lovaskocsikázás 4000,- Ft/kocsiba kerül. A kocsira kb. 10 felnőtt fér fel. Több túraútvonalból választhatnak a vendégek, akár a faluban és környékén lévő látnivalók kocsikázás közbeni bemutatásával.

  • Lovas szánkózás: 5000ft/óra/szánkó. A szánkóra kb. 5 felnőtt fér fel.
  • Kantárszáron lovagoltatás: 2000,- Ft/óra

Érdeklődni: Jásd, Dózsa György u. 31, Tel.:06-88-494-045, 0630-628-5325


Szánkózás
A Patak u. végében található domb, kiváló szánkózási lehetőséget biztosít. Szilveszterkor akár részt is lehet venni a szánkóversenyen. De "kivilágított" kvázi szánkópályaként is funkcionál a Vyhonyként nevezett falurészben, a templom után induló lejtős utca, a Petőfi utca is. Esti szánkópályaként remekül működik.


Teleház
Az iskola udvarában (templom alatt) működik a teleház, amelyben ha szükséges, lehet faxolni, nyomtatni, internetezni illetve számítógépet használni. (hétfő és vasárnap szünnap, keddtől-szombatig 16-21.00 óráig van nyitva)

>> Címlap Kikapcsolódás, sportolás